sponsormeter

Beste bezoekers,

Zoals jullie weten zijn wij een opkomend bedrijf met een wil om te groeien, maar dit lukt ons natuurlijk niet alleen. De tijd dat je op zoek ging naar een bedrijf om je te sponsoren is natuurlijk nog niet voorbij, maar tegenwoordig zijn er veel andere mogelijkheden. Sterker nog je kunt nu zelf kosteloos je steentje bijdragen. Nu zal je denken hoe doe ik dat dan, kosteloos een steentje bijdragen. Nou dat is heel simpel. We kopen tegenwoordig allemaal wel eens iets online, bijvoorbeeld via thuisbezorgd, albert heijn, mediamarkt, zalando, wehkamp of een van de vele andere webshops. Nu is het mogelijk om online je spullen te kopen en tegelijkertijd je steentje bij te dragen aan ons bedrijf. wat moet je doen:

– open onze link: sponsormeter.com/ExtremeWatersport

– join ons fundraising team

– lees ons stukje door en scroll naar beneden

– kies uit de lijst met webshops de winkel waar jij wat wil bestellen

– klik vervolgens op de link van deze webshop

– plaats je bestelling en reken gewoon het normale bedrag af

– je hebt ons zojuist gesponsord

omdat je via onze sponsormeter link naar de webshop bent gegaan is geregistreerd dat je ons wilt sponsoren en zal een deel van jouw aankoopbedrag naar ons worden overgemaakt.

ben je benieuwd hoe het werkt? open dan deze link daar staat alles nog eens kort uitgelegd: sponsormeter.com/how-does-it-work

 

COME FLY WITH US