Flyboarden

100% Adrenaline

Flyboarden is uniek binnen de watersport. Je hebt geen ervaring of kracht nodig om hier plezier uit te hebben. Dit betekent dat iedereen ermee om kan gaan, ongeacht hoe oud of hoe fit je bent!
 
Het enige wat je nodig hebt is een korte introductie en een zwemvest. Deze krijg je van een van onze instructeurs voordat je begint met Flyboarden. Heb je dit achter de rug, dan ga je het water in om de talloze mogelijkheden van het Flyboard te ontdekken!

Hoe werkt een Flyboard ?

Het Flyboard bestaat uit een board met daarop twee vaste schoenen. Onder het board zit een kunstof frame die zorgt voor het drijvende vermogen van het Flyboard, en tussen dit frame zit weer een buizenstelsel. Dit buizenstelsel bestaat uit zogeheten water-uitlaatpunten én een koppeling die de waterslang verbind met een waterscooter. Tot voor kort werd bij het Flyboarden gebruik gemaakt van zogenoemde armjets. Sinds 2013 zijn deze armjets weggelaten wat er voor zorgt dat je een nog grotere beleving van vliegen en vrijheid kan ervaren..


Bel om te Reserveren

Meer informatie over onze activiteiten.

Flyboarden, Hoe werkt het?

Het flyboard bestaat uit schoenen met motoren die met een slang verbonden zijn met een waterscooter. Het water wordt via die slang dan uit het meer gezogen, waarna het met hoge snelheid uit de motoren wordt geblazen. De bestuurder van de waterscooter kan zelf de ‘waterkracht’ van de motoren regelen.

Wil je zelf eens uit de zee springen zoals een dolfijn? Dan zal er nu een enorme (water)wereld voor je opengaan dankzij de uitvinding van de Fransman Franky Zapata. Met de ‘Flyboard’ kan je immers door het water klieven en sprongen maken naar believen. Het vraagt wel enige behendigheid vooraleer je de flipper in jou kan laten naar boven komen.

Flyboardles van instructeur


Voor groepen vanaf 6 personen hanteren we een groepskorting. Neem contact met ons op voor meer informatie. op aanvraag
Uw experience opnemen met de GoPRO incl SD geheugenkaart. € 15 extra
FLYBOARD EXPERIENCE 50 MINUTEN € 100
FLYBOARD EXPERIENCE 40 MINUTEN € 75
FLYBOARD EXPERIENCE 30 MINUTEN € 50

Klik om de TRAILER te zien


Flyboarden is een watersport waarbij door middel van twee krachtige waterstralen opgewekt door een waterscooter de sporter hoog boven het water (of ook wel eronder) kan voortbewegen.