Flyride Introductie

Het is hier! Je kunt nu de Flyride de nieuwe vliegende waterjet fiets van Zapata zelf bevliegen! De verwachte aankomstdatum is maart 2018. Wat vraagt ​​u? Het is gewoon de nieuwste en nieuwste innovatie in Hydro-Flight-sporten gemaakt door  jetski kampioen Franky Zapata. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten!

Wat is de Flyride?

De Flyride is een watervliegtoestel dat lijkt op een jetski en wordt aangedreven door waterjettechnologie waarmee de berijder over water kan vliegen. Het waterjet-fietsapparaat heeft een boordcomputer met stabilisatietechnologie bekend als EZ-Fly. Met deze nieuwe technologie kan het apparaat zichzelf evenaren, net als hoe drones zichzelf laten zweven. Het voordeel van het implementeren van dit nieuwe systeem is dat de rijder of motorrijders met succes kunnen vliegen met weinig of geen training.

Hoe werkt het?

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je de Flyride kunt instellen en hoe je hem kunt laten werken. Zodra je de Flyride hebt ontvangen en deze hebt aangesloten op je PWC-verbindingskit, wil je je bestaande EMK-hersenkooi koppelen met de Flyride. Het koppelen werkt op dezelfde manier als het koppelen van de Wireless EMK V2 Remote. Eenmaal gekoppeld kun je de ski starten met de knoppen aan het stuur van de Flyride en beginnen met vliegen.

FLYRIDE met les van instructeur


Voor groepen vanaf 6 personen hanteren we een groepskorting. Neem contact met ons op voor meer informatie. op aanvraag
Uw experience opnemen met de GoPRO incl SD geheugenkaart. € 15 extra
FLYRIDE EXPERIENCE 50 MINUTEN € 110
FLYRIDE EXPERIENCE 40 MINUTEN € 85
FLYRIDE EXPERIENCE 30 MINUTEN € 60