Jetpack Experience moet u een keer meemaken, de adrenaline giert door uw lichaam als u meters boven het waten vliegt. Met een Jetpack vliegen was vroeger alleen in films mogelijk. Vanaf nu kan iedereen vliegen met een Jetpack op waterkracht.
Een Jetpack is een apparaat die als een rugzak op de rug gedragen wordt en word bestuurd met 2 hendels. Ivm de veiligheid heeft de instructeur de controle over het gas. Jetpacken is lastiger te leren dan Flyboarden of Hoverboarden maar dat maakt het net zo spectaculair!
 
Het is een uitdaging om te kunnen vliegen met een Jetpack. De combinatie van evenwicht zoeken en de besturing blijkt in de praktijk lastig te zijn. Bent u een echte Extreme Watersporter? Pak dan uw kans! Wij raden u zeker aan om eerst een keer te komen Flyboarden, dit om eerst meer feeling te krijgen met waterkracht om te gaan.
 

Gebruik waterkracht om over de Vlietlanden te vliegen! Met de Jetpack kunnen bestuurders genieten van hun vlucht in zittende positie. De Jetpack wordt aangedreven door een waterscooter die water door de slang en uit de doorzichtige sproeiers aan de zijkanten van de Jetpack leidt. De instructeur zit op de achterkant van de waterscooter, hij geeft de Jetpack kracht en juicht de vlieger toe terwijl ze vliegen.

Het "Zapata Racing" Jetpack is het lichtste jetpack-model op de markt. Het innovatieve ontwerp is voorzien van een goed zitvlak, bedieningsknoppen onder de arm van de gebruiker om maximale mobiliteit mogelijk te maken en 5-punts harnas, ontworpen door de Internationale Auto Racing Industrie.

Hoe een Water Jetpack te besturen ?

In tegenstelling tot de Flyboard en de Hoverboard, die afhankelijk zijn van de balans in de voeten en tenen van de flyer, reageert de Jetpack op de lichaamspositionering van de gebruiker. De handvatten veranderen de waterrichting.


Naar boven gaan: Breng hendels naar boven. De stralen worden recht naar beneden gericht en gebruiken hun kracht om hoogte te bieden.
Om vooruit te gaan: duw de handgrepen naar beneden. De jets worden onder een hoek geplaatst om het jetpack naar voren te duwen.
Om van links naar rechts te draaien: Kantel de schouders in de gewenste richting.
Al deze bewegingen zijn heel subtiel. Het aanpassen van slechts een centimeter zal een groot verschil maken.

 

Wat u moet weten voor uw les ?

Vliegers MOETEN weten hoe te zwemmen. (Zwemdiploma verplicht)
Vliegers MOETEN comfortabel zijn in het water.

Veiligheid is onze grootste zorg. We doen een snelle zwemtest vóór onze Jetpack-lessen om ervoor te zorgen dat gasten water kunnen betreden. De jetpack zelf is sterk en al onze klanten zijn verplicht een reddingsvest te dragen, deze stellen wij u gratis ter beschikking.

Klik om de TRAILER te zien


Met een Jetpack vliegen was vroeger alleen in films mogelijk. Vanaf nu kan iedereen vliegen met een Jetpack op waterkracht.

JETPACK met les van instructeur


Voor groepen vanaf 6 personen hanteren we een groepskorting. Neem contact met ons op voor meer informatie. op aanvraag
Uw experience opnemen met de GoPRO incl SD geheugenkaart. € 15 extra
JETPACK EXPERIENCE 50 MINUTEN € 110
JETPACK EXPERIENCE 40 MINUTEN € 85
JETPACK EXPERIENCE 30 MINUTEN € 60