Sail op Scheveningen

Flyboarden op Vlietlanden op 8-4-2018
april 9, 2018
How To Fix Ps4 Controller Not Connecting With Playstation 5
november 3, 2022

Sail op Scheveningen

Op 20 juni tot 23 juni vindt er een evenement in Scheveningen plaats Tientallen grote zeilschepen komen hier aan bij de finish van de Liberty Tall Ships Regatta. Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen komen daarvoor naar de Scheveningse haven. Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag. 🛳⛵️ ''Extreme Watersport'' maakt het mogelijk om deze schepen van dichtbij te zien. Met enkele boten zullen we de zee op gaan om dit spektakel bij te wonen. Er zijn nog plaatsen op de boot vrij. Voor meer informatie en tarieven neem contact op met +31654710470.

Opnieuw wordt Scheveningen de finishplaats van een groot internationaal maritiem evenement. Tientallen grote zeilschepen komen van 20 t/m 23 juni dit jaar naar de badplaats, omdat hier dan de finish is van de Liberty Tall Ships Regatta. Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen komen daarvoor naar de Scheveningse haven. Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag. Extra bijzonder van Sail op Scheveningen is dat de schepen niet alleen te bewonderen zijn, maar ook gratis te betreden!

Den Haag is de internationale hoofdstad van vrede en recht en beschikt met de Scheveningse haven over een aantrekkelijk nautisch trefpunt. Het internationale recht overbrugt de oceanen en verenigt landen in alle werelddelen in hun streven naar vrede. Op basis daarvan eist de stad nu met nog meer nadruk een hoofdrol op. Liberty Tall Ships Regatta – Scheveningen 2019 wordt een spectaculair evenement om die rol van ‘de internationale stad aan zee’ op het mondiale toneel kleur en vorm te geven. Een unieke kans voor heel Den Haag, Scheveningen èn Nederland om het oog van de wereld op zich te richten.

Comments are closed.